Hollandia Selský jogurt čokoláda 200 g
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
Parametry produktu
Popis produktu
Mléko, ochucující složka 18% (cukr, čokoládový prášek 23%, sušené mléko, aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA 5 (106/g).
Na 100g
Energetická hodnota 384kj/91kcal
Tuky 3,3 g z toho nasycené mastné kyseliny ,3 g
Sacharidy 12,0 g z toho cukry 12,0 g
Vláknina 0,0 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 0,12 g
O produktu
Selský jogurt vyráběný tradičním způsobem zrání mléka v obalu s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Pravá bio čokoláda svou elegantní hořkostí zjemní kyselost jogurtu a přinese vám chuťový zážitek, který ovoce nikdy nedokáže. Příchuť, kterou ocení každý fajnšmekr a milovník čokolády.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o. Krásné Údolí 151 364 01 Toužim, Česká republika
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- chuť
- není přeslazený, jako některé jiné produkty
- nedá se doopravdy pořádně zamíchat, vždycky zbude část příchuti na dně
- musí se zamíchat
- po důkladném promíchání skoro vůbec nevoní, jedná se jen o slabý nádech čokoládové pochoutky, bohužel taktéž je to i s chuťovou stránkou, po opravdové čokoládě ani stopy
- velmi vysoká cena
nemůžeme doporučit